Knowledgebase:
APN instellen Voiceworks
Posted by Denis Leemkuil, Last modified by Denis Leemkuil on 02-11-2016 19:40

Binnen Nederland en met WiFi verbinding kunt u gebruik maken van de website http://ota.mvno.mobi . Via deze website zullen na een keuze van juiste toestel via de OTA berichten de instellingen verzonden worden naar het toestel. Na het verwerken van deze instellingen zou automatisch de internet verbinding (4G) tot stand moeten komen.

Lukt dit niet dan kan handmatig de APN ingesteld worden. De APN is: internet.mvno.mobi

(2 vote(s))