Voicemail
Posted by Denis Leemkuil, Last modified by Denis Leemkuil on 06-07-2016 19:52

U kunt uw voicemail box beheren door nummer 920 te bellen.

Er wordt dan om uw extensienummer en uw wachtwoord gevraagd.

Na deze stappen succesvol te hebben doorlopen zit u in het voicemail beheersysteem.

Belangrijk: U dient uw voicemail extensienummer in te voeren, niet uw gebruikers extensienummer.

Het menu van het voicemail beheersysteem ziet er als volgt uit: Als de voicemailbox nieuwe berichten bevat krijgt u de volgende opties:

5= Herhaal laatste bericht.

6= Ga naar volgende bericht.

7= Verwijder laatste bericht.

Als de voicemailbox geen nieuwe berichten bevat krijgt u de volgende opties:

0= Ga naar voicemail opties*

1= Ga naar oude berichten.

*Voicemail Opties:
1= Voicemail bericht aanpassen.
2= Voicemailbox wachtwoord aanpassen.
3 =Voicemailbox taal aanpassen.