Knowledgebase: Managed Voice (VoIP)
Doorverbinden direct of zonder voormelding
Posted by Denis Leemkuil, Last modified by Denis Leemkuil on 06-07-2016 19:22

Gebruikers kunnen binnenkomende oproepen die ze opnemen doorverbinden naar andere extensies of externe nummers. Doorverbinden kan via het Managed Voice platform op twee manieren, Direct of met Ruggespraak.

Bij Direct doorverbinden wordt het gesprek direct afgeleverd bij het telefoonnummer dat opgegeven wordt.

Bij doorverbinden met Ruggespraak krijgt de gebruiker eerst de persoon te spreken waarnaar wordt doorverbonden voordat de daadwerkelijke doorverbinding plaatsvindt.

Doorverbinden met via het Managed Voice platform werkt als volgt

- Direct:

Toets tijdens het gesprek #, u hoort dan Doorverbinden, voer vervolgens het extensie of telefoonnummer in waarnaar u wilt doorverbinden. Het gesprek wordt vervolgens vanzelf verbroken en het gesprek is doorverbonden.

- Met voormelding:


Bel tijdens het gesprek *, u hoort dan Doorverbinden, voer vervolgens het extensie of telefoonnummer in waarnaar u wilt doorverbinden. U krijgt nu eerst de persoon aan de lijn waarnaar u wilt doorverbinden. U kunt daadwerkelijk doorverbinden door de hoorn neer te leggen en het gesprek op te hangen.

Terugpakken gesprek

Als u een gesprek wilt terug pakken welke u probeert door te verbinden met Ruggespraak drukt u wederom op de * toets. U krijgt dan de beller weer aan de lijn.

(0 vote(s))
Helpful
Not helpful