Knowledgebase: Cloud
MyFMS vragen
Posted by Denis Leemkuil, Last modified by Denis Leemkuil on 25-05-2016 11:50

Heeft u vragen over de MyFMS dienst dan kunt u de help openen binnen de MyFMS Cloud software (https://login.myfms.com). Breng de muis boven op het vraagteken en klik op het menu 'help'.

In de online help staan alle modules en mogelijkheden. Staat uw vraag er niet bij, maak dan een ticket aan of stuur een email naar servicedesk@micpoint.nl of bel naar 030-6355700