Knowledgebase: Cloud
Antivirus & internet beveiliging updaten
Posted by Denis Leemkuil, Last modified by Denis Leemkuil on 06-07-2016 19:43

Micpoint levert geen losse producten meer voor het installeren van beveiligingssoftware. Als u in Windows rechts onder de klok het rood/witte schildje heeft draaien dan bent u al voorzien van onze managed antivirus oplossing.

Dubbelklik op het schildje voor een algemene status, een groen V is goed.

Met een managed antivirus oplossing bent u altijd up to date en zijn nieuwe installaties niet meer nodig.

=

Wilt u ook veilig het internet op?

Neem anders contact op met onze servicedesk (030-6355710 of servicedesk@micpoint.nl) voor meer informatie?