Dash-App voor Mobiel van VoiceWorks
Posted by Denis Leemkuil, Last modified by Denis Leemkuil on 24-05-2016 11:51
De Dash-app biedt gebruikers de uitzonderlijke mogelijkheid om met een druk op de knop te schakelen tussen verschillende mobiele afzendernummers. Daarnaast biedt de app ook Visual Voicemail, waarmee direct zichtbaar is wie er ingesproken heeft en de beller met één handeling wordt teruggebeld. Ook hebben gebruikers vanaf hun smartphone 24/7 inzicht in het verbruik van hun mobiele abonnement. De app is beschikbaar voor iOS en voor Android.

Ga naar de Apple store of Play Store en downloadt de gratis Dash-app. Zoek op “Dash verbruik” in de App Store en op “Dash live” in de Play Store.

Ook altijd bereikbaar zijn, zowel vast als mobiel?
Wilt u ook een vast-mobiel integratie neem dan contact op met Micpoint B.V.
(1 vote(s))